Календарний план змагань спартакіад НУБіП України на 2017-2018 н.р.

27 вересня 2017 року

     Результати спартакіади студентів НУБіП України 2016-2017 навчального року і напрямки подальшого розвитку масової фізичної культури і спорту в НУБіП України обговорені 22 вересня 2017 року на нараді деканів факультетів, директорів ННІ, викладачів кафедри фізичного виховання, яку проводив проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Кваша С.М. На нараді обговорювались підсумки останньої спартакіади студентів, шляхи покращення фізкультурно-масової роботи серед студентів НУБіП України спрямовані на залучання більшої кількості студентів до участі у спортивних змаганнях, виховання у студентів прагнення до чесної спортивної боротьби (без порушення правил змагань, без підстав), розширення програми спартакіади новими змаганнями, які започатковані в університеті в останні роки і стали цікавими і популярними серед студентів.

     25 вересня 2017 року на засіданні навчально-методичної ради НУБіП України затверджено зміні і доповнення до «Положення про фізкультурно-масову і спортивну роботу в НУБіП України» і календарний план змагань спартакіади студентів, спартакіади «Здоров’я», спартакіади студентів, що проживають в гуртожитках НУБіП України на 2017-2018 навчальний рік.

Основні затверджені зміни до «Положення про фізкультурно-масову і спортивну роботу в НУБіП України:
1. Не підводити загального підсумку фізкультурно-масової і спортивної роботи. 
2. Включити аспірантів (денної форми навчання) до складу учасників змагань Спартакіади студентів.
3. Збільшити кількість учасників змагань Спартакіади студентів з шахів, шашок – 6 осіб (не менше 2 жінок), тенісу настільного – 5 осіб (3 чол. + 2 жін.).
4. Викладачі та співробітники кафедри фізичного виховання у змаганнях Спартакіади «Здоров’я» виступають за гуманітарно-педагогічний факультет.
5. Щорічно у вересні затверджувати програму змагань Спартакіад (перелік видів спорту, змагань, окремих вправ).
6. Включити до програми Спартакіади студентів військово-спортивні змагання «Патріот НУБіП України», термін проведення 12.09.2017 р. (четвер).
7. Включити до програми Спартакіади студентів змагання на кращу академічну групу з нагоди відзначання «Дня НУБіП України», термін проведення 24-25.05.2017 р. (четвер - п’ятниця).
8. На 2017-2018 навчальний рік в Спартакіаді студентів провести змагання з міні-футболу (чоловіки) замість змагань з футболу (чоловіки). Після закінчення турніру провести кубок НУБіП України з футболу (чоловіки) за участю 6-ти кращих команд Спартакіади студентів з міні-футболу.
9. Доповнити розділ «Регламент змагань» Спартакіади студентів регламентами проведення змагань з міні-футболу, військово-спортивних змагань «Патріот НУБіП України», змагань на кращу академічну групу з нагоди відзначання «Дня НУБіП України».
10. Затвердити на 2017-2018 навчальний рік програму Спартакіади студентів з 15-ти змагань.
11. Визначати загальнокомандний підсумок Спартакіади студентів за 12-ма змаганнями.
12. Затвердити календарний план проведення трьох спартакіад у 2017-2018 році.
13. Підготувати, затвердити оновлене «Положення про фізкультурно-масову і спортивну роботу в НУБіП України» в редакції 2017 року.


В’ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри
фізичного виховання з спортивної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook