Студенти Вроцлавського природничого університету проходять стажування на факультеті ветеринарної медицини НУБіП

8 серпня 2017 року

 Студенти 6-го курсу факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету Агата Болановська і Агата Прживоська, відповідно до двосторонної угоди про співробітництво між Вроцлавським природничим університетом і Національним університетом біоресурсів і природокористування України із 17 по 30 липня 2017 року проходили двотижневе стажування на факультеті ветеринарної медицини нашого університету.

 
Відповідно до програми стажування і з метою обміну досвідом на різних рівнях студенти мали можливість ознайомитися з кафедрами факультету ветеринарної медицини, музеями кафедр анатомії ім. В.Г. Касьяненка і паразитології та тропічної ветеринарії та із сучасними напрацюваннями співробітників факультету. 
 
Великий інтерес студентів викликала екскурсія до Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, де за сприяння директора Валерія Ушкалова вони мали можливість відвідати лабораторії і відпрацювати сучасні методики проведення досліджень. З цікавістю студенти вивчали особливості роботи Української молочної компанії, що знаходиться у с. Великий Крупін, Згурівського району, Київської області, а також ВАТ «Терезине», Київської області, Білоцерківського району. 
 
З новітнім досвідом у галузі ветеринарної медицини студентів з Польщі ознайомили співробітники факультету Микола Захаренко, Василь Поляковський, Наталія Бойко, Олексій Мельник і Роман Димко, аспірантка факультету ветеринарної медицини Ольга Бойко і студентка факультету ветеринарної медицини Оксана Поладова, що вже успішно пройшли стажування на базі Вроцлавського природничого університету і використовують набуті знання задля розвитку факультету.
 
 
Студенти також ознайомилися з передовими досягненнями ветеринарної медицини, зокрема новими підходами у діагностиці і лікуванні дрібних тварин на базі сучасних клінік міста Києва, а саме «Зоолюкс» і «Алден-вет», довідалися про превентивні заходи у птахівництві на базі ферми «Чубинський страус» та багато іншого, відповідно до програми перебування. 
 
Плідна співпраця між факультетами ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету і Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжується.
 
Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини
Марина Галат,
координатор міжнародних програм факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook