Підтримаємо студентську ініціативу і благоустрій нашого кампусу!

11 липня 2017 року

     У Києві вже вдруге проходить конкурс громадських проектів за програмою «бюджету участі» (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects). Це реальна можливість громади реалізовувати власні соціальні проекти за бюджетні кошти.
     Працює це так: міська влада виділяє частину бюджету для реалізації ініціатив городян. Мешканці спільно розробляють пропозиції з розвитку міського простору і голосуванням обирають найважливіші, що втілюються у життя. Голосування здійснюється через IT-систему «Громадський проект».
Студенти нашого університету вперше спробують втілити свої проекти у життя та цим самим внести свою лепту в розвиток території Голосіївського району.

   Проект під назвою Голосіїво майбутнього (District of Kyiv Smart City) (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/73) авторами якого є голова студентської організації Ілля Вакарчук та його заступник Фаді Кайс включає в себе встановлення лавок з інтегрованими монокристалічними кремнієвими сонячними елементами (вбудованим акумулятором) та системи автономного вуличного освітлення (з автономною сонячною станцією) вже успішно зібрав достатню кількість електронних підписів та розглядається адміністраторами.
     Інші проекти потребують нашої з Вами підтримки, шляхом електронного голосування.

   Проект «Будівництво Літнього театру» (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/100) автором є студент факультету конструювання та дизайну Сервер Менадієв. Він ініціює створити літній театр на 250 чоловік поруч з 11 навчальним корпусом НУБіП України, який буде містити в собі сцену разом із глядацьким залом, територію відведену для відпочинку та дозвілля мешканців Голосіївського району та всіх бажаючих.

     Проект «Зона здорового способу життя Голосіїво» (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/38) автором якого є студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Анастасія Негур має на меті створення спортивного комплексу неподалік гуртожитків НУБіП України, який дасть можливість забезпечити надання якісних спортивно-освітніх послуг населенню,сприятиме розвитку популяризації спорту серед молоді.

     Проект «Футбольне поле неподалік гуртожитків НУБіП України» (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/216) автор Анастасія Глушаниця пропонує оновлення майданчика для гри у футбол, біля гуртожитків НУБіП України по вулиці Блакитного 10, Наслідком реалізації цього проекту буде чудове місце для спортивного дозвілля, що включатиме розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя як серед студентів, так і мешканців Голосіївського району.

     Давайте підтримаємо активних студентів нашого університету та допоможемо їм у благоустрої території нашого кампусу, проголосувавши за проекти на порталі «Громадського проекту».

Катерина Довгань,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook