Студент Ірпінського економічного коледжу Олександр Шахов – золотий призер чемпіонату України зі спортивної акробатики!

30 червня 2017 року

     18-25 червня 2017 року у місті Генічеськ Херсонської області відбувався Чемпіонат України серед дорослих зі стрибків на батуті (стрибків на акробатичній доріжці). Студент ІІІ курсу спеціальності «Оціночна діяльність» (гр. 305-ОД) Олександр Шахов був учасником турніру і своїми виступами підтвердив надзвичайно високу майстерність і техніку виконання усіх вправ. Він став першим не тільки у фінальних етапах з окремих вправ, але й у багатоборстві.

     Шахов Олександр нагороджений трьома золотими медалями та дипломами Чемпіонату. Крім того, головний тренер збірної команди України зі стрибків на батуті вручив Олександру Кубок симпатій в честь пам’яті бронзового призера Чемпіонату Європи майстра спорту міжнародного класу, життя якого трагічно обірвалося в молодому віці, Пантело Леоніда.

 

  

     Стрибки на акробатичній доріжці – це один із найвидовищніших і яскравих видів спорту, з яким населення всієї планети знайомиться завдяки Всесвітнім іграм. Під час виступу (в середньому за шість секунд) спортсмени виконують вісім стрибків-переворотів з різноманітними обертаннями у повітрі, причому стрибки ці не повинні повторюватися. Учасники виконують по дві вправи у кваліфікації та у фіналі.

     Сумління, щоденні тренування і терпіння Олександра не стали даремними і принесли йому надзвичайно бажану перемогу! Ми щиро раді успіхам надзвичайно скромного, цілеспрямованого і працьовитого студента. Бажаємо чемпіону – випускнику коледжу 2017 року, майстру спорту України зі стрибків на батуті (акробатичній доріжці), здоров’я, жаги до нових досягнень не тільки у спортивній, але й у професійній кар’єрі, щасливої подальшої долі і здійснення всіх мрій!

Валентина Вдович,
заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook