Завершилась навчальна практика з курсу «АРМ бухгалтера» для бакалаврів напряму підготовки «Облік і аудит»

23 червня 2017 року

 Завершилась навчальна практика з курсу «АРМ бухгалтера» для бакалаврів 3 курсу та 2 курсу скороченого терміну денної форми навчання напряму підготовки «Облік і аудит». Практика проходила два тижні згідно навчального плану.

Автоматизація обліку вносить певні зміни до організації роботи бухгалтерії як однієї з ланок управління. Сучасний бухгалтер займати одне з провідних місць в управлінні підприємством. Він не лише відповідає за ведення бухгалтерських рахунків і формування фінансової звітності, а й виконує певну роботу по плануванню, контролю, оцінці і перегляду напрямів господарської діяльності підприємства, бере участь у розробці та прийнятті управлінських рішень.

Метою проведення навчальної практики „АРМ бухгалтера" є формування у студентів практичних навичок роботи з програмами автоматизації бухгалтерського обліку у підприємницьких структурах. Навчальна практика проводиться у формі практичних робіт, під час яких студенти працюють з бухгалтерською програмою „1С: Підприємство 8.2" типової конфігурації "Бухгалтерія для України".
Діяльність бухгалтерів, які застосовують інформаційні технології у своїй практиці має більше шансів на успіх сьогодні і кращі перспективи на майбутнє.

Германчук Г.О.,
старший викладач кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook