Запрошуємо до участі в конкурсі спільних міжнародних проектів для отримання гранту CRDF Global на дослідження у галузі аграрних наук та біотехнологій

14 червня 2017 року

     Починаючи з 5 червня 2017 року CRDF Global приймає пропозиції від спільних команд дослідників США і України щодо проектів, пов’язаних з різними природничими дисциплінами – біологією, хімією, науками про землю, технікою, математикою, фізикою – при їх застосуванні до аграрної сфери.

 

     CRDF Global є незалежною некомерційною організацією, яка сприяє розвитку міжнародного науково-технічного співробітництва через гранти, технічні ресурси, навчання та послуги. CRDF Global базується в Арлінгтоні, штат Вірджинія, з офісами в Києві (Україна), Алмати (Казахстан), Амман (Йорданія) і Москві (Росія).

На конкурс приймаються пропозиції з фундаментальних та некомерційних прикладних досліджень в аграрній галузі за такими напрямами:

  • сталий розвиток землеробства – менеджмент земельних і водних ресурсів, що запобігає їх деградації під впливом індустріальних факторів, а також сприяє стійкості врожаїв до змін клімату та впливу інших факторів оточуючого середовища;
  • біотехнології сільськогосподарського спрямування, які можуть підвищити врожайність сільськогосподарських культур, сприяючи при цьому екологічній стійкості сільськогосподарських земель, у тому числі такі, як генна інженерія, молекулярні маркери і діагностикуми, а також культури тканин рослин.

     У разі перемоги у конкурсі, команди США і України отримають грант розміром до 107 тисяч доларів США (57 тисяч доларів для української групи і 50 тисяч доларів для американської групи) для виконання проекту впродовж одного року. 

     Кінцева дата подання заявки на конкурс – 31 липня 2017 року.

Більш детальну інформацію про конкурс та умови участі можна з дізнатися за посиланням:

http://mon.gov.ua/content/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/2017/06/12/dodatok-1.docx

Повний текст оголошення про конкур розміщено за посиланням:

http://www.crdfglobal.org/grants-and-grantees/current-funding-opportunities/2016/04/11/2016-u.s.-ukraine-agricultural-research-competition


Сергій Бондаренко,
керівник групи супроводу
міжнародних науково-технічних проектів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook