ОСВІТНЯ СЕСІЯ ПРО ООН

23 травня 2017 року
Будинок ООН

18.05.2017 року Департамент громадської інформації Представництва Організації Об'єднаних Націй в Україні провів навчальне заняття для студентів економічного факультету, членів гуртків «Європейські студії» та «Глобалізація та європейська інтеграція» кафедри глобальної економіки НУБІП України у Будинку ООН. Наші студенти разом з керівниками гуртків Гераймович В. Л. та Богач Л. В. мали змогу зустрітися із співробітниками ООН, відвідати лекцію з історії ООН і дізнатися про установи системи ООН і їхню діяльність.

 

Отримана інформація про волонтерську програму «Волонтери Організації Об’єднаних націй» (ВООН), яка робить внесок у справу миру та розвитку шляхом волонтерства в усьому світі, зацікавила наших студентів. Волонтерство є потужним засобом залучення людей до вирішення проблем у сфері розвитку, та може змінювати темпи та суть розвитку.


1 січня 2016 року офіційно вступили в силу 17 цілей сталого розвитку (ЦCР), які є частиною Порядку денного в галузі розвитку на період до 2030 року, прийнятого світовими лідерами на історичному Саміті ООН у вересні 2015 року. З цими новими цілями, що стосуються всіх людей, протягом наступних п'ятнадцяти років країни будуть спрямовувати свої зусилля на подолання всіх форм бідності, на боротьбу з нерівністю та на усунення негативних проявів кліматичних змін.


Важливим для викладачів кафедри глобальної економіки та членів гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» стало долучення до дискусії про необхідність адаптації цілей сталого розвитку в Україні та їх пріоритетність на національному та регіональних рівнях.
Візит не залишив нас байдужими. Вражені завзятою роботою працівників в глобальній міжнародній організації та можливістю робити кар’єру в Представництві Організації Об'єднаних Націй в Україні.

 

Сокол Л.М., к.е.н., асистент кафедри 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook