БАТК ЗУСТРІЧАЄ МАЙБУТНІХ СТУДЕНТІВ

18 травня 2017 року

      17 травня у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбувся День відкритих дверей.
Цей традиційний захід - продовження для закладу активних пошуків свого абітурієнта, тих небайдужих молодих людей, котрі прагнуть присвятити себе нелегкій, але надзвичайно важливій справі, - розвитку аграрної справи в Україні.
Того дня у конференц-залі коледжу зібрались майбутні абітурієнти. Багато прийшли з батьками, котрі разом з дітьми зупинили свій вибір на нашому навчальному закладі.
     Під час офіційної частини зустрічі гості переглянули відео викладача С.Штогрина про спеціальності, що можна опанувати в Бережанському агротехнічному коледжі, поспілкувалися з директором С. Пилипишин закладу, отримали детальну інформацію про умови вступу від відповідального секретаря приймальної комісії В.Лещука, ознайомились з організацією навчального процесу, структурою, матеріально-технічною базою, умовами навчання та відпочинку студентів у коледжі, сайтом коледжу, де завжди можна знайти інформацію, що зацікавить.
На усі свої питання кожен абітурієнт отримав відповіді.
     Студенти коледжу підготували для гостей концерт: пісні, вальс, гумор, теплі слова...

     Презентувала коледжівське життя для школярів Президент студентського парламенту коледжу А.Савіцька. Під час її виступу абітурієнти переглянули слайд-шоу найяскравіших подій з погляду студентів Бережанського агротехнічного коледжу.

     Після закінчення концерту була проведена екскурсія навчальними аудиторіями і лабораторіями, адже «краще один раз побачити, ніж сто разів почути».

     Колектив Бережанського агротехнічного коледжу висловлює щиру подяку школярам, їх батькам та усім гостям, які приїхали до нас із різних населених пунктів, виявили щире зацікавлення та взяли участь у Дні відкритих дверей.

     Бажаємо, щоб вибір навчального закладу був правильним. Навчання у нашому коледжі щоб було цікавим і якісним, а дозвілля б приносило задоволення від студентського життя.

Провідний фахівець з профорієнтаційної роботи

О. А. Процик


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook