Вітаємо переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 2017 року

18 травня 2017 року

   І ось настало 18 травня. До логічного завершення підійшла Всеукраїнська студентська олімпіада з напряму підготовки та спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва». Тож сьогодні усі учасники зібрались на церемонії вручення нагород. Як зазначив у вітальному слові декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, участь в олімпіаді взяли усі аграрні заклади, які здійснюють підготовку фахівців-технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва в Україні. Тож упродовж двох днів серйозної праці 36 студентів з 12 ВНЗ виборювали нагороди. Перш, ніж перейти до відзнак, Вадим Кондратюк наголосив, що кожен учасник – вже переможець, адже став кращим у внутрівузівських змаганнях.

     На урочистості з нагоди завершення олімпіади завітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Звертаючись до загалу, він зазначив, що спеціальність, яку обрали учасники, – надзвичайно затребувана державою і суспільством. Зазначена галузь – перспективна і має ще багато нереалізованих можливостей та потенціалу. Якою вона має бути, у чому її резерви, протягом двох днів, вирішуючи теоретичні і практичні завдання, відповідали саме учасники олімпіади. Ректор висловив переконання, що наша країна подолає усі труднощі, тому що має таку талановиту молодь. Станіслав Миколайович побажав студентству не зупинятися на досягнутому і пам’ятати, що їхній успіх наполовину залежатиме від щоденної праці, докладених зусиль та наполегливості. Принагідно ректор розповів про університет, його дослідництво, міжнародну діяльність та можливості для студентів.

     А щоб довго не тримати інтригу, Станіслав Ніколаєнко разом із головою журі Миколою Сахацьким назвали імена переможців чесної і безкомпромісної боротьби та вручили їм відзнаки. Отож, в індивідуальному заліку перше місце посіла студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірина Вербельчукдруге місце – студент Вінницького національного аграрного університету Діденко Іван, а третє – студентка Миколаївського національного аграрного університету Інна ПавловаУ командному заліку першою стала команда НУБіП Українидругою – команда Миколаївського національного аграрного університетутретьою – команда Вінницького національного аграрного університету. У номінації «За краще вирішення практичних завдань із дисципліни «Розведення і селекція тварин» трійка переможців виглядає так: перше місце посів представник НУБіП України Тарас Якубецьдруге місце – Любов Андрух з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицькоготретє – студент Сергій Краснонос з Білоцерківського національного аграрного університету. Кращими з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» стали Маргарита Зал (Полтавська державна аграрна академія), Дітрих-Володимир Пасечко (Херсонський державний аграрний університет) і Тетяна Мяновська (Житомирський національний агроекологічний університет). Вони посіли відповідно перше, друге і третє місця. Грамоти вручено і тим, хто виявився найкмітливішим з технологій виробництва продукції тваринництваПерше місце виборов студент Вінницького національного аграрного університету Ірина Решетніковадруге – студент Миколаївського національного аграрного університету Ольга Хомик. Замкнула трійку лідерів представник Національного університету біоресурсів і природокористування України Катерина Лавріненко.

      Також на свято завітала в.о. директора НМЦ «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, яка привітала учасників та переможців Олімпіади і побажала всім стати найкращими спеціалістами технологами у тваринництві для аграрного сектору нашої держави.

       Голова журі Микола Сахацький та голова апеляційної комісії Микола Повозніков запевнили в об’єктивності та прозорості суддівства.

      Завершилися урочистості музичними вітаннями на честь переможців і учасників олімпіади. НУБіП України не каже всім учасникам прощай, він каже – до побачення!

Сергій Грищенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook