Круглий стіл «Розвиток міжнародного агробізнесу та його вплив на Україну»

25 квітня 2017 року

 25 квітня 2017 р. члени кафедри статистики та економічного аналізу прийняли участь в засіданні круглого столу на тему «Розвиток міжнародного агробізнесу та його вплив на Україну» організованого кафедрою адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.

Наукову дискусію спричинила доповідь почесного професора факультету сільськогосподарських наук та прикладної економіки Університету Міссурі (США) В. Маєрса (W. Meyers) - «Прогноз розвитку товарних ринків до 2025 р. Основні причини та наслідки» (Commodity Markets and Trade to 2025: What is Driving these Changes?»). 

Цікавою також виявилась доповідь професора кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського Забуранної Л.В. присвячена проблемам і перспективам розвитку кооперації в аграрному секторі України.

Багато актуальних запитань доповідачам задали завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, професор В.П. Галушко, почесний професор Коледжу сільського господарства та природних ресурсів Університету Міссурі К. Шнібергер (K. Sсhneeberger) і доцент кафедри О.А. Ковтун. 

За результатами роботи круглого столу було прийнято рішення активізувати в майбутньому науково-педагогічну співпрацю економічного факультету і факультету аграрного менеджменту із факультетом сільськогосподарських наук та прикладної економіки Університету Міссурі (США).

 

Оригінал тексту nubip.edu.ua/node/32224

 

Леся Воляк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook