Спеціальність «Облік і оподаткування»

Кафедра обліку та оподаткування НУБіП України
 Запрошує на навчання 
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» 
(освітня програма «ОБЛІК І АУДИТ»)
 ПРІОРИТЕТ № 1
 
Анкета «Мій вибір професії» знаходиться за посиланням : https://forms.gle/sQ9Q1pSV4yMPBvAf6
 
Відеозапрошення для вступників 2024
Інформація про умови вступу:
Для здобуття  освітнього ступеня ОС «Бакалавр»:
-      випускниками шкіл - https://nubip.edu.ua/node/19922
-      випускниками технікумів і коледжів - https://nubip.edu.ua/node/12942
Для здобуття освітнього ступеня ОС «Магістр» -nubip.edu.ua/node/23009
 
ЧОМУ САМЕ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» (ОБЛІК І АУДИТВ НУБІП УКРАЇНИ?
НУБіП України має вже більш як піввіковий досвід підготовки головних бухгалтерів, бухгалтерів, аудиторів, бухгалтерів-аналітиків, фахівців із консалтингових (аутсортингових) послуг, судово-економічної експертизи, експертів із податків і зборів, податкових інспекторів.
 
ПЕРЕВАГИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «Облік і оподаткування»
На сьогодні в Україні налічується близько 1 млн. 300 тис суб’єктів господарювання різних організаційно – правових форм. Якщо в кожному щонайменше один бухгалтер − то це вже вказує на значну кількість робочих місць і затребуваність фахівців з обліку та оподаткування. Наразі ринок праці представлений більш як тридцятьма тисячами працівниками податкової служби, шести тисячами аудиторів (в державних та приватних аудиторських службах). За аналітичними даними сайту rabota.ua професія бухгалтера є однією з найбільш затребуваних та престижних професій на ринку України. Попит на цю професію не знизився й в умовах карантинних обмежень, оскільки дистанційна робота бухгалтера є найбільш адаптованою до роботи у віддаленому режимі.
Наразі випускники кафедри обліку і оподаткування працюють у приватному бізнесі різних сфер діяльності (https://nubip.edu.ua/node/49134), державних установах, банках, фінансових компаніях, аудиторських фірмах. Окрім того, фахівці спеціальності є багатофункціональними працівниками: бухгалтер займається не тільки веденням обліку, але й розробляє та супроводжує реальні бізнес-плани, інвестиційні проекти, антикризові програми, здійснює економічні розрахунки та аналізує їх результати. 
 
НАВЧАННЯ
Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» отримують широкі компетенції, які охоплюють: навики організації та ведення бухгалтерського обліку підприємств різних організаційно-правових форм із урахуванням особливостей та складності їх структури й потреб у обліковій інформації; поглиблені знання з розробки і використання інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі, оподаткуванні й аудиті; вміння здійснювати економічний аналіз, організовувати і проводити аудит відповідно до філософії та стратегічних цілей бізнесу (https://nubip.edu.ua/node/68585).
Зв'язок навчання з практикою (https://nubip.edu.ua/node/63275), а також виробниче стажування випускників (https://nubip.edu.ua/node/34598) забезпечується через ділових та наукових партнерів, серед яких Міністерство аграрної політики та продовольства України, Державна аудиторська служба, Рахункова Палата України, суб’єкти господарювання аграрної сфери, Академія фінансового управління, Міжнародна аудиторська компанія  «HLB UKRAINE» та, провідна консалтингова компанія EBS (https://nubip.edu.ua/node/33675https://nubip.edu.ua/node/53842, ТОВ Аудиторська фірма «Мазар Україна»), Компанія "Інтелект-Сервіс", Центр сертифікованого навчання ТОВ «Проком», ТОВ «Агрофірма Колос» (Київська обл.), ТОВ «Мазар-Україна», ТОВ «Кернел-Трейд», ТОВ «Бейкер Тіллі Україна Бухгалтерські послуги», ТОВ «Верес», ТОВ «НТК-Груп», ДП «Голованівське лісове господарство», ПАТ «Лубнигаз», ДП «Зарічненське лісове господарство» та інші.
      
https://nubip.edu.ua/node/63275
                                    https://nubip.edu.ua/node/34598
 
Навчальний процес забезпечує висококваліфікований науково-педагогічний персонал, фахівці-практики.
 
Кафедра має потужну матеріально-технічну базу: функціонує 2 комп’ютерних класи, навчально-науково-виробничу лабораторію «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку». Організовано сертифікований центр з навчанням за додатковою програмою, яка передбачає поглиблене вивчення сучасних технологій ведення бухгалтерського обліку. Процес навчання на кафедрі повністю забезпечений програмами, методичними розробками, підручниками та посібниками. На кафедрі викладається понад 30 дисциплін: бухгалтерський облік (загальні засади), фінансовий облік, управлінський облік, аудит, електронний документообіг, облік і звітність в оподаткуванні та ін.
В умовах військового стану якість навчального процесу гарантована через  використання сучасних сервісів і технологій, використанн сертифікованих електронних навчальних курсів (https://nubip.edu.ua/node/73339https://nubip.edu.ua/node/73636 ; https://nubip.edu.ua/node/76584).
 
 
 
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ
Кафедра обліку та оподаткування забезпечує унікальну можливість поєднання навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Двічі на рік викладачі кафедри проводять Всеукраїнські наукові студентські конференції. За результатами наукових досліджень студенти доповідають на Міжнародних науково-практичних конференціях.
 З року в рік студенти:
-              стають учасниками і переможцями олімпіад;
-               презентують і захищають власні ідеї та дослідження на наукових Міжнародних і Всеукраїнських конференціях, конкурсах студенських наукових робіт (Всеукраїнські конкурси студентських науково-практичних робіт за МСФЗ; наукових робіт «New ideas. New possibilities»; дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування”);
приймають участь у міжнародних грантових стипендіальних програмахна право здійснення професійної діяльності, що безумовно, забезпечить суттєву конкурентну перевагу на ринку праці.
- набувають неоціненного досвіду у стажуванні в Україні та за кордоном (https://nubip.edu.ua/node/34976).
 
Працевлаштування
Сферою працевлаштування випускників кафедри є підприємства та організації різних галузей економіки України; державні установи та організації; банки; фінансові установи тощо. Окрім того, у рамках міжнародної співпраці університету, кращі студенти направляються на навчання до провідних університетів та на стажування на підприємства Польщі, Чехії, Німеччини, Швейцарії, Данії, Японії, США ((https://nubip.edu.ua/node/34976). З частиною університетів підписані договори про подвійні дипломи. Належна якість освіти дозволяє випускникам кафедри обліку та оподаткування НУБіП України обіймати високі посади у центральних органах виконавчої влади, підприємствах, установах та організаціях, а також у міжнародних компаніях.
 
  
Ласкаво просимо за путівкою в успішне життя
 у лавах студентства кафедри обліку та оподаткування!
 
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ:
офіційний сайт університету.  https://nubip.edu.ua/entrant
 
Контакти кафедри:
03041, м. Київ, вул. Героїв оборони, 11, навчальний корпус №10, оф. 609-618.
Тел.: 097-751-41-92; 096-408-07-88; 066-456-66-93; 067-744-17-74
E-mail: [email protected]
Сторінка кафедри в соціальних мережах: Facebook 
 Відеоролик кафедри обліку та оподаткування
 Відеоролик кафедри обліку та оподаткування_
 
Приймальна комісія:
03041, м. Київ, вул. Генерала Родимцева 19, навчальний корпус №1.
Тел.: (044) 527-83-08, (044) 285-42-63
E-mail: [email protected]
 
***
Професій в світі білому багато,
Економічні ділять сектори,
Винагородою за працю є зарплата,
Тож мають бути скрізь бухгалтери!
 
Цінують кожну і копійку, і хвилину,
А контингент у більшості жінки,
Багато хто знайшов собі дружину,
Бухгалтерській науці завдяки!
 
Усі колеги можуть зрозуміти,
Напружені, нервові ночі й дні,
Коли формуються квартальні звіти,
А особливо коли зводяться річні!
 
Немає штрафів це велике свято,
А сенс життя сімейні вечори,
Легше відносини свої збалансувати,
Коли в родині є бухгалтери!
 
 
Тож шановні наші абітурієнти,
  Лише в НУБіП здавайте документи!
 Чекаємо на Вас!
 
 
 
 

 

 

 


Відеоролик кафедри обліку та оподаткування
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook