Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу

28 квітня 2017 року
   НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ
 оголошує конкурс 
на заміщення посад науково-педагогічних працівників 
 
 
завідувачів кафедр: соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті; англійської філології; механізації тваринництва; хірургії ім. акад. І.О. Поваженка; ветеринарно-санітарної експертизи; анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка; конярства і бджільництва; біржової діяльності і торгівлі; виробничого та інвестиційного менеджменту; економічної теорії.
 
професорів кафедр: педагогіки (1); соціальної роботи та психології (1); фізики (1); автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (1); технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві (1); глобальної економіки (1); економіки праці та соціального  розвитку (0,5); виробничого та інвестиційного менеджменту (1); відтворення лісів та лісових меліорацій (1); лісової таксації та лісовпорядкування (1); технології деревообробки (1); земельного кадастру (1); геодезії та картографії (0,5); адміністративного та фінансового права (0,5).
 
доцентів кафедр: історії і політології (0,75); філософії (2); іноземної філології і перекладу (2); англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей (1); автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (5); вищої та прикладної математики (3); теплоенергетики (1); будівництва (2); надійності техніки (1); патологічної анатомії (0,75); анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка (2); мікробіології, вірусології та біотехнології (1); стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції (1); процесів і обладнання переробки продукції АПК (2); технологій виробництва молока та м’яса (1); економічної кібернетики (2); комп’ютерних систем і мереж (3); економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка (1); підприємництва та організації агробізнесу (1); фіскальної політики і страхування (3); банківської справи (1); фінансів (1); статистики та економічного аналізу (1); адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (1,25); виробничого та інвестиційного менеджменту (1); економічної теорії (1); маркетингу та міжнародної торгівлі (1); біології лісу та мисливствознавства (1); декоративного садівництва та фітодизайну (1); землевпорядного проектування (1); земельного кадастру (1); адміністративного та фінансового права (2); міжнародного права та порівняльного правознавства (1); теорії та історії держави і права (1); ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули (2); агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна (1); рослинництва (1); технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика (1); аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води (2); загальної екології та безпеки життєдіяльності (1); фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна (2); інтегрованого захисту та карантину рослин (1); екології агросфери та екологічного контролю (1).
 
старших викладачів кафедр: іноземної філології і перекладу (0,75); англійської філології (1); української та класичних мов (1); романо-германських мов і перекладу (2); соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті (1); автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (1); електричних машин і експлуатації електрообладнання (1); вищої та прикладної математики (1); теплоенергетики (1); комп’ютерних наук (1); інформаційних систем (1); біржової діяльності і торгівлі (2); адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (1); ботаніки (1); лісового менеджменту (1); технології деревообробки (1); управління земельними ресурсами (1); загальної хімії (1); загальної екології та безпеки життєдіяльності (0,75); екології агросфери та екологічного контролю (1); молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки (1).
 
асистентів кафедр: фізики (1); сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М.Василенка (1); конструювання машин і обладнання (1); будівництва (1); інформаційних і дистанційних технологій (1); глобальної економіки (1); технології деревообробки (1); рослинництва (1); екології агросфери та екологічного контролю (1).
 
Заяви приймаються по 17 травня 2017 р. включно. Умови конкурсу визначені Порядком проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України, який розміщено на сайті університету (розділ «Відділ кадрів»)
 
на заміщення посади директора наукової бібліотеки НУБіП України
 
Заяви приймаються по 17 травня 2017 р. включно. У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту, науковий ступінь або вчене звання, стаж бібліотечної роботи для магістра не менше 5 років, спеціаліста не менше 7 років. Наявність друкованих праць з бібліотекознавства, підвищення кваліфікації з бібліотечної справи за останні 5 років.
 
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:
 
заяву про участь у конкурсі, особовий листок з обліку кадрів, дві фотокартки розміром 3см х 4см, згоду на обробку персональних даних, копію паспорта (с.1,2,3,11), засвідчену у встановленому законодавством порядку, копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, вчене звання, трудової книжки, засвідчених у встановленому законодавством порядку, список праць та копії документів про підвищення кваліфікації, засвідчені за основним місцем роботи.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook