Чергові здобутки студентів – фінансистів

20 квітня 2017 року
 

Нещодавно члени гуртка «Інвестор» студенти ОС «Мігістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа  та страхування» 1 року навчання Кадура Анна i Мірошніченко Юлія  приймали участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», яка проходила в Луцькому національному технічному університеті 6 – 7 квітня 2017 р. На олімпіаді були представлені 50 вузів України, близько 90 учасників. Структура конкурсних завдань містила 20 тестів та 7 задач. За результатами олімпіади студенти отримали грамоти у номінаціях: «За глибокий аналітичний підхід до розв’язання практичного завдання».

 

     

Також 13-14 квітня студентка 4-го курсу напряму підготовки «Фінанси i кредит» Кубарська Світлана прийняла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури під керівництвом  доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О. На олімпіаді були представленні 29 провідних  вузів України з 55 учасниками.

 

Завдання олімпіади передбачали вирішення питань творчого характеру, практичних завдань щодо оцінки цінних паперів та аналізу інвестиційних проектів, a також тестових завдань в системі Moodle. За результатами олімпіади Кубарська Світлана зайняла  5-те місце.

 

     

По закінченню олімпіади студентам i викладачам була організована екскурсія по визначних місцях Одеси: Одеський національний академічний театр в стилі  віденського бароко, Воронцовський палац та  Дюківський парк.

 

 

Вітаємо учасників олімпіади, бажаємо подальших перемог та наукових здобутків!

 

Завідувач кафедри фінансів

 

д.е.н., професор Давиденко Н.М.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook