СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ТЕМУ «СТРАХОВИЙ ВИПАДОК»

14 березня 2017 року

 14 березня відбулася студентська науково-практична конференція на тему «Страховий випадок» приурочена до Тиждня кар’єри.

Мета заходу – обговорення та узагальнення результатів наукових досліджень студентів з питань страхування в умовах сьогодення. Для участі в даній конференції зареєструвалися студенти ІІ курсу спеціальності «Економіка підприємства» та «Бухгалтерський облік».
Сьогодні розвиток страхового ринку в Україні відбувається на фоні позитивних змін макроекономічної ситуації в державі при зростанні добробуту населення і посиленні державного регулювання і нагляду за страховою діяльністю. Аналіз сучасного стану, тенденцій і проблем розвитку вітчизняного страхового ринку свідчить про певні здобутки та численні недоліки, притаманні функціонуванню як окремих страхових компаній, так і всієї системи страхування.
На конференцію була запрошена Леся Василівна Якимець – агент страхової компанії «ТАС» . Кожна людина прагне впевненості в завтрашньому дні, стабільності в житті, потребує гарантованого захисту та підтримки у важку мить. Забезпечити такий захист – головна мета Страхової Групи «ТАС». Керівництво даної компанії люб’язно погодилися надати нашим студентам практичні ситуаційні приклади та нагородити кращих трьох учасників подарунковими сертифікатами страхування від нещасного випадку терміном на 1 рік у розмірі 100 гривень: за І місце - Шот Вікторія (група Ек-21М); за ІІ - Тернович Зоряна (Б-21М); ІІІ місце Савіцька Анна (група Б-21М). Сертифікати на 60 грн. та довідник «Правила дорожнього руху» подаровані всім учасникам.
Тези доповідей будуть опубліковані у збірці матеріалів за результатами наукової конференції.
Дякуємо всім студентам , які стали учасниками і брали активну участь у підготовці до студентської конференції.
Викладач циклової комісії
спеціальних економічних дисциплін
О. С. Петрів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook