Київський регіональний етап Студентської баскетбольної ліги України 2017 серед чоловічих команд 7 тур

4 квітня 2017, 23:21
м. Київ, Київський коледж зв’язку

Сьомий тур київського регіонального етапу Студентської баскетбольної ліги України дивізіону Б для команди Національного університету біоресурсів та природокористування України відбувся 4 квітня 2017 року на паркеті Київського коледжу зв’язку. Суперниками нашої збірної була команда студентів із Київського національно економічного університету. 

Чергова перемога, яка продовжила безпрограшну серію аграріїв, далась не так легко, як могло б здатися із вже звичної фінальної різниці «+30». 

Наша команда вийшла на гру не в самому оптимальному складі. Кількох гравців спідкали травми та хвороби. 

З перших хвилин темп гри набрав дуже швидких та грубих обертів, про що свідчить велика кількість фолів і жорстка боротьба за кожний сантиметр майданчика. В результаті вже награних на останніх іграх комбінацій «НУБІПІВЦІ» знаходили «зайвого» гравця в атаці, та реалізовуючи у захисті вказівки тренера команди майстра спорту міжнародного класу України з баскетболу Хотенцевої Олени Вікторівни щоразу втікали у швидкий наступ на кошик суперників, що і забезпечило перемоги у кожному з чотирьох відрізків гри. На кінець ігрового часу табло зафіксувало рахунок 79-44 на користь Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Більше інформації та календар ігор турніру можна переглянути на сайті Федерації баскетболу України fbu.ua.

Фото з турніру:

 


Кафедра фізичного виховання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook