Відкрите практичне заняття з дисципліни «Фінансовий та інвестиційний менеджмент»

21 березня 2017 року
НУБіП України

 

 
20 березня  2017р. доцентом  кафедри менеджменту інноваційної діяльності Вишнівською Б.В. було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» на тему «Аналіз звіту про рух грошових коштів» зі студентами І курсу ОС «Магістр» спеціальностей «Управління інноваційною діяльністю» та «Дорадництво».
Метою практичного заняття було відпрацювання підходів щодо проведення аналізу звіту про рух грошових коштів Основним завданням було навчитися розраховувати показники фінансової стійкості, ліквідності (платоспроможності) підприємствана основні річних звітів та проаналізувати представлені результати.
 
 
  
 
Фінансовий стан підприємства будь-якого виду діяльності і форми власності значною мірою залежить від руху грошових коштів та правильного управління грошовими потоками. Аналіз грошових потоків є одним з ключових моментів аналізу фінансового стану підприємства, оскільки завдяки йому вдається з'ясувати, чи спроможне підприємство організувати управління грошовими потоками так, щоб в будь-який момент у розпорядженні підприємства була достатня кількість грошових коштів.
 
 
 
Варто відмітити, що курс «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» розміщений на навчально-інформаційному порталі НУБіП України, що сприяє вільному доступу студентів до всіх необхідних матеріалів та мотивує їх до своєчасного виконання всіх завдань практичних і самостійних робіт. З метою закріплення вивченого матеріалу та його миттєвого контролю на відкритому занятті студенти виконали розрахунки показників про рух грошових коштів на платформі e-learn.
Тож практичне заняття з дисципліни «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» відбулося на належному методичному і науковому рівні.
 
О.Витвицька,
завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності
  
 
 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook