Студенти ФАМ активно долучаються до профорієнтаційної роботи

17 березня 2017 року

         Яку спеціальність обрати? До якого ВНЗ вступити? Такі питання зараз задають собі випускники шкіл. Вибір цей дійсно дуже нелегкий, адже походження отриманого диплому, безсумнівно, буде відігравати суттєву роль у майбутній кар'єрі.

Студенти факультету аграрного менеджменту активно долучаються до проведення профорієнтаційної роботи, зокрема, у школах, випускниками яких вони є. Такий захід було проведено серед випускників Шрамківської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів, що знаходиться в смт. Шрамківка Драбівського району Черкаської області. Майбутнім абітурієнтам була надана інформація про навчальний заклад, факультет та консультації щодо вступу та процесу навчання. Вступників забезпечили інформаційною продукцією.

Випускники найбільше цікавились умовами та платою за проживання в гуртожитку і платою за навчання. Хлопці цікавились навчанням на військовій кафедрі та кількістю красивих дівчат. Дівчат зацікавила можливість приймати участь в заходах, які проводяться на рівні як факультету, так і університету, а також діяльність студентської організації.

Марина Хоменко, студентка 4 курсу напряму підготовки "Маркетинг"

факультету аграрного менеджменту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook