Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ларіна Я.С. провела профорієнтаційну роботу в школах м. Переяслав-Хмельницький

0 року
Переяслав-Хмельницький

 З метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами факультету аграрного менеджменту завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярославою Степанівною Ларіною було проведено ряд зустрічей з учнями 10-11 класів шкіл (Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1; Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7) і гімназії (Переяслав-Хмельницька гімназія) м. Переяслав-Хмельницький Київської області

Випускникам навчальних закладів було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги перед іншими ВНЗ та перспективи подальшого працевлаштування. Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах що пропонуються факультетом аграрного менеджменту.

Знайомство майбутніх вступників з НУБіП України розпочалося із презентації досягнень університету, факультету, - навчальних програм та викладацького складу. Присутні отримали вичерпну інформацію щодо питань вступу, вартості навчання тощо.

Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ларіна Я.С. розповіла про переваги НУБіП України, програми подвійних дипломів і міжнародної академічної мобільності та освітні програми.

Серез іншого Ярослава Степанівна Ларіна розповіла школярам про спеціальність «Маркетинг», її актуальність на ринку праці, творчу складову, про широкі можливості працевлаштування, які відкриваються перед нашими випускниками. 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook