Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД успішно провела профорієнтаційну роботу в м. Біла Церква, Київської області

6 березня 2017 року
м. Біла Церква, Київська обл., СЗОШ №9

3 березня 2017 року кандидат, економічних наук, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД НУБіП України ФАЙЧУК Олександр Михайлович з робочим візитом відвідав учнів випускних класів Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Проведенню зустрічі посприяли директор школи Усик Іван Васильович, та вчитель Бурлаченко Лада Миколаївна. 

Файчук О. М. ознайомив потенційних абітурієнтів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету.

Під час розмови було зроблено акцент на переваги навчання в НУБіП України, зокрема на факультеті аграрного менеджменту, де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту Міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються.

Файчук О. М. детально розповів можливості отримання подвійного диплому, працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, практичного стажування за кордоном.

Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП України. Крім того, вони заповнили анкети випускника.

Доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Файчук О. М. запросив випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Директор школи запропонував і надалі інформувати школу про можливості начання в НУБіП України!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook