ДОПОМАГАЄМО ОБРАТИ МАЙБУТНЄ

28 лютого 2017, 22:31

     24 лютого 2017 року за сприяння доцента кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Алли Гелич студентами 1 курсу 2 групи Юридичного факультету Богданом Саєнком, Андрієм Березою, Вікторією Купрій була проведена профорієнтаційна лекція на тему «Професія юриста – професія престижу» для учнів старших класів Ватутінської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 (м. Ватутіне, Звенигородського району, Черкаської області), Шполянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія» (м. Шпола, Шполянського району, Черкаської області), Яблунівської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів (с. Яблунівка, Прилуцького району, Чернігівської області).

     Під час лекції учні були ознайомлені з історією виникнення та становлення юридичної професії, особливостями роботи суддів, прокурорів, адвокатів, нотаріусів та з актуальністю даної професії для українського суспільства в умовах сьогодення. Оскільки саме зараз, коли проходить процес розвитку правової держави, на правників покладено обов’язок і надії щодо утвердження принципу верховенства права, вдосконалення українського законодавства, посилення правових гарантій захисту різних верств населення і підвищення правосвідомості, правової культури українців.

     По завершенню лекції студенти 1 курсу 2 групи Юридичного факультету детально розповіли про структуру НУБіП, його переваги перед іншими ВНЗ, про місце та роль Юридичного факультету в структурі НУБіП, особливості підготовки фахівців за спеціальністю «Правознавство», перспективи працевлаштування студентів, умови проживання в гуртожитках, а також культурно-масові заходи факультету.

  Дана зустріч відбулася з метою активізації профорієнтаційної роботи та ознайомлення старшокласників з правилами вступу до НУБіП як одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Алла Гелич,

доцент кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook