Відкритий виховний захід до дня вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на тему «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…»

14 грудня 2016 року

 Чорнобиля гіркий полин
На серці ліг незримно й тяжко.
І пливе над землею дзвін
І з тихим стогоном протяжно

     14 грудня 2016 року в групах Сп – 11М, Ео – 21М, Ео – 31М була проведена виховна година до дня вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на тему «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…» викладачем Чорною Н.З.
     Чорнобиль – це вже історія України, тому студентів треба навчати вболівати за минуле своєї держави, сприймати її такою, яка вона є, до того ж формувати загально розвинену людину, що буде протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу.
     Виступаючи перед студентами голова Бережанської районної організації Спілки «Чорнобиль» Адамів С.С. розповів, що Чорнобиль не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.
     Ця катастрофа ще дуже довго буде відчуватися важким відлунням в наших серцях. Нехай мирний атом служить на благо людства. Ще раз всім ліквідаторам щира подяка і шана.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook