Студентка факультету аграрного менеджменту за ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту провела профорієнтаційну роботу в гімназії № 59 ім. Бойченка м.Києва

24 листопада 2016, 12:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Співробітники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту неодноразово залучали студентів до проведення профорієнтаційної роботи.

Успішно здавши останню екзаменаційну сесію Толдова Валерія відвідала гімназію № 59 м. Києва в якій вона навчалася та провела серед випускників профорієнтаційну роботу.

Директору гімназії Антоненко Тетяні Стефанівні було приємно отримати подяку від керівництва факультету аграрного менеджменту.

Під час зустрічі Валерія розповіла учням 10 та 11 класів про НУБіП України та факультет аграрного менеджменту, який вона успішно закінчує в цьому році. Хто як не студент НУБіП України може найкраще розповісти про переваги навчання в університеті. Профорієнтаційна робота з учнями була спрямована до свідомого вибору професії та визначення свого місця у суспільстві.

 Учні випускних класів отримали буклети факультету аграрного менеджменту, де було описано всю детальну інформацію, потрібну майбутнім абітурієнтам.

Валерія запросила майбутніх абітурієнтів до НУБіП України на день відкритих дверей та побажала успішно здати ЗНО.

Тетяна Власенко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook