ІНТЕРАГРО 2016

11 листопада 2016 року

    11 листопада 2016 р. у м.Києві в рамках виставки «ІнтерАГРО 2016» відбувся "марафон співбесід" для молодих фахівців - «Твій професійний старт», на який було запрошено студентів Бережанського агротехнічного коледжу.
    Майбутні молоді спеціалісти змогли ознайомитися з діяльністю великих та середніх аграрних підприємств, представниками сервісних компаній і дізнатися про існуючі вакансії, познайомитися з потенційними роботодавцями та отримати шанс знайти роботу за спеціальністю.
Мета цієї виставки налагодження дієвого комунікаційного каналу між роботодавцями, фахівцями галузі, які знаходяться в пошуку місця роботи та студентами-випускниками аграрних навчальних закладів.
    Аграрні компанії представляли свої вакансії та пропозиції по працевлаштуванню на «дошці вакансій», яка є розміщена на окремій сторінці сайту виставки «ІнтерАГРО 2016». Студенти відвідали експозицію виставки та ознайомились з провідними досягненнями світового та вітчизняного машинобудування, насінництва та агрохімії.
    Організатор - лідер виставкового бізнесу України - компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, за сприяння Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, Національного агентства з підтримки французької економіки Business France, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, Української аграрної конфедерації, Українського клубу аграрного бізнесу.
    Завдяки участі у «ІнтерАГРО 2016» провідних міжнародних та вітчизняних брендів – виробників сільськогосподарської техніки, насиченій та потужній діловий програмі, партнерству виставки з відомими світовими організаціями - вона є визнаним лідером, головним інтелектуальним майданчиком та ефективною маркетинговою платформою для розвитку і просування компаній на вітчизняному та міжнародному ринках.

Петрів О. С.
підрозділ сприяння працевлаштуванню випускників

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook