Про роботу педагогічної ради

10 листопада 2016 року

    10 листопада відбулося третє засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу в 2016-2017 н.р.
На порядку денному підсумки діяльності за жовтень, надалі актуальне питання щодо правил прийому на навчання в коледж у 2017 році; йшлося також про якість освітнього процесу та стан навчально-методичних комплексів викладачів, про результати контрольних робіт на зріз знань літньої екзаменаційної сесії та діяльність циклових комісій.
    Акцентувалася увага на моніторингу освітнього процесу за анкетуванням батьків студентів Бережанського агротехнічного коледжу (6 листопада відбулася зустріч дирекції коледжу, кураторів академічних груп з батьками студентів 1-4 курсів). Опрацювавши анкети щодо батьківського бачення організації навчально-виховного процесу в коледжі, його якості (в опитуванні взяли участь 124 особи), доповідала на засіданні завідувач навчально-методичного кабінету О. Лещишин. На запитання «Чи задоволені Ви організацією роботи коледжу?» абсолютна більшість батьків дали відповідь «так», якість освітнього процесу в коледжі 89 % опитаних оцінили як високу.
    Директор у своєму виступі на засіданні педради відзначила хорошу роботу колективу впродовж жовтня й першої декади листопада. Окрім навчальної та організаційної роботи, викладачі активно брали участь у науково-методичних проектах: Дворська Л.А. – у роботі обласного методоб’єднання викладачів географії ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської обл., у рамках якого проходив семінар «Туристичні подорожі як важливий чинник географічної освіти та національно-патріотичного виховання молоді» (Гусятинський коледж ТНТУ); Ломницька Р.Я. та Циган І.П. – в обласному методоб′єднанні викладачів фізики ВНЗ І-ІІ р.а. (Бучацький коледж Подільського ДАТУ); Андрусяк О.Б. та Дудка У.Т. – у XIV Всеукраїнській конференції «Використання новітніх інформаційних технологій в освіті. Програмне забезпечення у роботі майбутніх спеціалістів сфери управління, економіки, фінансів та бухгалтерського обліку» (м. Київ) у рамках програми «Корпорація «Парус» – навчальним закладам України». Серед проведених у жовтні-початку листопада відкритих занять і виховних заходів Світлана Ігорівна відзначила: Свято осені, Фестиваль героїчної пісні, спортивно-розважальне дійство «Як у нас на Україні», тематичний вечір «Усіх єднає рідна мова».
    З приємністю говорила, що не пасуть задніх і студенти: Богдан Кулеба (група Е-21М) разом із викладачем Ухманом Р.В. взяли участь у Перших наукових пікніках у м. Бережани; І етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка виявив найсильніших філологів і в обласному етапі візьмуть участь Людмила Гевко (група Б-21М) і Зоряна Сновида (група ОФП-11М); Олександра та Людмила Гевко зі своїми науковими керівниками Бойко О.І. та Орейдою В.М. стали учасниками студентської наукової конференції «М.Грушевський – видатна постать в історії України», що відбулась у Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі; у нас відбулася регіональна науково-пізнавальна студентська конференція «Феномен Українського Січового Стрілецтва», поряд із доповідачами з інших вузів і шестеро студентів нашого коледжу.
    Позаду великий об’єм виконаної роботи, та аналізуючи перспективи діяльності БАТК, Світлана Ігорівна сфокусувала роботу педколективу на наступних завданнях: підвищення якості навчального процесу; підготовка до переходу від заочної форми навчання до дистанційної; активація профорієнтаційної роботи; економія енергоресурсів та інш. Ухвалені рішенні педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу актуальні, адже завдання спрямовані на те, щоб наш навчальний заклад був конкурентоспроможним та інтегрованим в український та європейський освітній простір.

О.Зборівська
секретар педагогічної ради коледжу.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook