Кафедра стандартизації та сертифікації с.-г. продукції співорганізатор Гран-прі III Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді

8 листопада 2016, 10:00
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 1, ауд. 79

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК повідомляє, що заключний очний тур з присудження Гран-прі III Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді відбудеться 8 листопада 2015 р. у Києві у будівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках Форуму «Дні якості в Києві - 2016».

Учасники Гран-прі зможуть безкоштовно взяти участь в інших заходах Форуму 9 і 10 листопада 2016 року.

Нагадуємо, що до нашого університету звернувся голова Міжнародного оргкомітету олімпіади, президент Клубу лідерів якості країн Центральної та Східної Європи пан Петро Калита з проханням на проведення Гран-прі III Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді в приміщенні Нашого університету 8 листопада 2016 р. з 10.00 по 16.00. Місце проведення олімпіади буде повідомлено додатково.

До участі в боротьбі за Гран-прі допускаються тільки ті учасники III Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді, які отримали статус переможця Олімпіади. При цьому боротьба буде проходити в двох номінаціях: «Практики і методи менеджменту» і «Система менеджменту якості». Між переможцями в номінаціях буде розіграний спеціальний приз Гран-прі Супер.

Ця акція присвячується Всесвітньому дню якості, а її метою є подальша популяризація, як сучасного менеджменту, так і кращих учасників, їх організацій та країн. До акції планується залучити ЗМІ, в тому числі телебачення, а також, по можливості, спонсорів.

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету харчових технологій 
та управління якістю продукції АПК

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook