НПП механіко-технологічного факультету День перший науково-практичного семінару «Участь науково-педагогічних працівників ВНЗ України в конкурсах рамкової програми ЄС «Горизонт 2020».

13 жовтня 2016, 10:09
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 10, ауд. 228.

 

  13 жовтня 2016 року представники всіх кафедр механіко-технологічного факультету прийняли участь в роботі Першого дня – науково-практичного семінару «Участь науково-педагогічних працівників ВНЗ України в конкурсах рамкової програми ЄС «Горизонт 2020».

   Учасників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він поінформував, що на базі НУБіП створений контактний пункт програми «Горизонт 2020», передбачено і функціонування регіонального контактного пункту. А те, що участь у програмі дуже цікава для українських науковців показує аудиторія семінару: на інформаційний день завітали науковці з Білої Церкви, Житомира, Умані, Полтави, Поділля.

     Про співробітництво між Україною та ЄС у сфері науки і технологій – можливості фінансової підтримки наукової діяльності розповіла національний координатор НКП РП «Горизонт 2020»Стелла Шаповал. Зокрема – про можливості безмитного ввезення в країну у рамках наукової співпраці з установами Євросоюзу обладнання та матеріалів для спільних проектів. Нагадала, що «Горизонт 2020» – дуже велика програма з фінансуванням 80 млрд євро, яка працює за трьома напрямами: передова наука, індустріальне лідерство і соціальні виклики.

 

   

        Заступник декана з наукової роботи МТФ, відповідальний за організацію на кафедрах МТФ участі науковців у рамковій програмі «Горизонт 2020» Іван Роговський

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook