ПЕРШОКУРСНИКИ ПОПОВНИЛИ РОДИНУ СТУДЕНТСТВА БАТК!!!

1 вересня 2016 року
  Різнобарвна та розмаїта, пишна, сонячна й золота… Саме осіньпочинається святом знань, просвіти, науки.  1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Для вчорашніх  ще школярів, а сьогодні вже студентів – це яскраве свято, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою, адже ми вперше переступаємо поріг нового навчального закладу, який стане для нас другою домівкою.
  Для нас студентів-першокурсників День знань виявився особливим. Саме нам вдалося побувати на чолі з директором Бережанського агротехнічного коледжу С.І. Пилипишин на урочистому параді першокурсників у НУБіП. З вітальною та теплою промовою Станіслав Ніколаєнко, ректор університету, звернувся до студентів і побажав нам, ще зовсім юним, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих та надійних друзів і ніколи не втрачати інтерес до пізнання. Привітати новоспечених студентів із нагоди Дня знань та початку Нового навчального року прибули Генеральний прокурор України Юрій Луценко, віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко та багато інших шанованих осіб. Усі виступаючі радо вітали студентів-першокурсників у правильному виборі майбутньої професії і бажали, щоб упродовж навчання ми-студенти – зуміли берегти традиції закладу та примножувати його славні здобутки задля процвітання української держави. Почесні гості зійшлись на думці, що саме освіта є тим фундаментом, що формує українську націю. Впродовж усього свята звучали чудові музичні й хореографічні композиції.
  Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі поздоровлення i кожне людське серце хвилювалось, щільно стоячи плечем до плеча. Ми раді, горді і по-справжньому щасливі що поповнили родину студентства БАТК. Упевнені у тому, що зерна науки, якими будуть засіяні наші душі, дадуть добрі сходи і забезпечать нас добрим урожаєм мудрості та натхнення!!! Ми разом досягнемо успіхів!!!
VIVAT ALMA MATER!!!
VIVAT ВИКЛАДАЧІ!!!
VIVAT СТУДЕНТИ!!!
Студенти-першокурсники:
Куций О.,Яцишин Л.,Ткачик Н
 

 

P.S. Бажаємо усім яскравих та незабутніх студентських років. Нехай обрана спеціальність стане цінним надбанням у житті й забезпечить велике професійне майбутнє!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook