Студенти першого курсу проводять профорієнтаційну роботу

17 травня 2016 року

  Студентка 1 курсу 2 групи юридичного факультету, Васильчук Світлана провела профорієнтаційну роботу в Потіцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, Київської області, Миронівського району.
  Під час проведення бесіди з учнями 11-го класу, студентка розповіла про Національний університет біоресурсів і природокористування України, про історію та традиції, ознайомила їх з кожною професією, яку вони можуть отримати вступивши саме до нашого вузу.
Розповіла про студентство юридичного факультету, спортивні секції, танцювальні та театральні гуртки, науково-практичні конференції та творчі конкурси, про дружність колективу, професіоналізм професорсько – викладацького складу, про умови вступу на 2016 рік та початок вступної компанії в університеті.  Презентувала учням буклети та календарики.  Учні цікавилися обсягом держзамовлення, в яких розмірах кращі студенти отримують стипендію, соціально-побутові умови в студентських гуртожитках університету.
  На завершення, Васильчук Світлана наголосила, що тільки вступивши на юридичний факультет відчуваєш себе, що ти в справжній, великій, дружній родині.

 
Васильчук С.,
студентка 1 курсу 2 групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook