Розмовний клуб з англійської мови продовжує свою роботу на юридичному факультеті

14 квітня 2016 року

 12 квітня 2016 року в навчальному корпусі №6 на базі юридичного факультету за підтримки керівництва університету, а також головою Спілки молодих молодих вчених НУБіП України Мариною Галат та головою Ради молодих вчених юридичного факультету Євгенієм Шульгою було організовано англомовну політико-правову просвітницьку зустріч молодих вчених юридичного факультету з представником Американської спільноти Террі Еплінгом. У ході зустрічі молоді вчені ознайомилися з основними засадами виборчого законодавства США та особливістю виборчої кампанії Президента у 2016 році.
Актуальність даної зустрічі зумовлена необхідністю вдосконалення Українського законодавства у сфері виборчих відносин, а також отриманням досвіду проведення виборів в демократичних країнах, передусім ЄС та США, що є необхідною передумовою інтеграції України до західного співтовариства.
У ході семінару було розглянуто стадії виборчого процесу, особливості фінансування виборчої кампанії, проведення передвиборчих дебатів тощо.
Пан Еплінг звернув особливу увагу на той факт, що Президента США не обирають безпосередньо американські громадяни, а так звані колегії виборців, що складаються з 538 представників від 50 штатів.


Участь у дебатах взяли завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства д.ю.н., професор Володимир Ладиченко, доцент Євгеній Шульга, доцент В'ячеслав Богданець та асистент Юлія Ясочко. Активну участь у дебатах також брали студенти-відмінники англомовних груп навчання  Даниленко А. та Селезньов Д.
Молоді вчені продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою та ґрунтовні знання з міжнародного права.
Сподіваємось і на подальшу плідну роботу з носіями мови над актуальними питаннями сьогодення.


Голова Ради молодих вчених юридичного факультету НУБіП України
Шульга Євгеній


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook