Учасники гуртка «Регіоноведення» відвідали семінар «Інноваційні рішення для АПК»(Tech Today Hub)

14 квітня 2016 року
Tech Today Hub

В рамках проведення засідань гуртка «Регіоноведення»   студенти 8 групи с.т. економічного факультету 1 курсу  відвідали семінар «Інноваційні рішення для АПК»(Tech Today Hub), який відбувся 12 квітня 2016 р.  

На семінарі було розглянуто питання співпраці науки і бізнесу у галузі сільського господарства,  висвітлено інноваційні проекти напрямку біотехнологій, представлено високопродуктивні селекційні сорти культур генетично-поліпшений посівний матеріал, біологічні та біотехнологічні препарати для підвищення продуктивності та захисту рослин, інноваційні бактеріальні препарати та мікродобрива для екоземлеробства, сучасні розробки для тваринництва, птахівництва та ветеринарної медицини.

Цікаво і змістовно доповідачі відповіли на запитання аудиторії, ділилися думками щодо поглиблення співпраці з практичної підготовки студентів.

Студенти отримали багато позитивних вражень, важливої інформації, як в теоретичній так і в практичній площині, відзначили високий професіоналізм доповідачів та розширили свої майбутні професійні контакти.

 

К. Наконечна

к.е.н., доц., керівник гуртка "Регіоноведення"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook