Студентка факультету тваринництва та водних біоресурсів стала однією з переможців ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

7 квітня 2016, 18:34

29-30 березня на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі наук «Зоотехнія» у 2015-2016 н.р.

За рішенням галузевої конкурсної комісії для участі у ІІ турі і прилюдному захисті наукових робіт були визначені та  запрошені студенти з усіх аграрних вишів країни. Наш університет представляла студентка факультету тваринництва та водних біоресурсів ОС «Магістр» 2 року навчання Варенкова Марина з науковою роботою на тему: «Продуктивність курей батьківського стада кросу «Кобб-500» за використання різного обладнання» (науковий керівник - Світлана Базиволяк, доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві).

         За підсумками конкурсу наша студентка здобула диплом ІІ ступеня. Щиро вітаємо Варенкову Марину і бажаємо їй творчої наснаги та нових перемог на науковій ниві!

 

 

 

Світлана Базиволяк,

доцент кафедри технологій у птахівництві,

 свинарстві та вівчарстві

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook