«МАЙСТЕР-КЛАС» в виробничих умовах ковбасного цеху ВП НУБіП України

22 березня 2016 року
08540 Київська область, Фастівський район, с. Велика Снітинка, вул. Леніна, 101

 

«Ніщо в цьому житті не може бути успішним без зусиль багатьох людей, готових віддати свій талант, досвід та енергію для здійснення спільної мети. Як особистість кожен із нас формується під впливом тих людей, з якими довелося спілкуватись і в яких ми чомусь навчилися...»  з такими словами декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК , професора  Баль–Прилипко Л.В. магістри факультету від’їхали з НУБіП України на  «майстер–клас» в виробничих умовах ковбасного цеху  ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка» - сучасне господарство, що технологічно пов'язане з навчальним процесом у системі підготовки спеціалістів сільського господарства та інших галузей агропромислового комплексу та створене з метою практичного навчання студентів, здійснення виробничої діяльності та проведення наукових досліджень; впровадження наукових розробок у різних галузях сільського господарства; переробки і реалізації продукції тваринництва; надання послуг, виконання робіт, здійснення некомерційної діяльності, спрямованої на досягнення економічних, соціальних та інших результатів; здійснення заходів щодо охорони навколишнього середовища, раціонального використання  природних ресурсів.

Забезпечення високої якості та безпечності харчових продуктів – пріоритетна задача для усіх галузей харчової промисловості, вирішити яку можна за допомогою сучасних підходів, які продемонстрував відомий ТЕХНОЛОГ, МАЙСТЕР своєї справи – головний технолог Компанії TC «Tecynology Trade»  Олександр Веніамінович Глущенко.

 

     Магістри дізнались на практиці про поняття керованого перетворення в сировині під дією біологічних агентів. Практично вивчали взаємозв'язок між будовою, складом, кількістю та властивостями складових сировини та готових продуктів; обґрунтовували нові  і вдосконалювали традиційні технології, за для розширення асортименту та створення принципово нової продукції, що має гарантовані показники якості протягом визначеного терміну зберігання та бездоганну безпечність.

Компанія  TC  «Technology Trade» є активним членом Ради роботодавців факультету  харчових технологій та управління якістю продукції АПК і протягом останніх трьох років реалізує спільні проекти з підтримки освіти студентів , за результатами яких працевлаштовують наших випускників як в Україні так і в інноваційних лабораторіях компанії («Scanflavour» Данія) на стажування,  для створення  сучасних інгредієнтів, композицій, добавок  для харчової промисловості .  Адже враховуючи економічний, екологічний та соціальний стан нашої держави  проблему якості та безпеки харчової продукції слід розглядати та пов’язувати з питанням збереження генофонду нації. 

 

Юлія Крижова,

доцент кафедри технології мясних,

рибних та морепродуктів факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook