Планове засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. та проект «Сова — 2015».

18 грудня 2015 року
17.12.2015 р. На базі Бережанського агротехнічного коледжу відбулося планове засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області.
Основними питаннями засідання були: актуальні питання ЗНО у ВНЗ І-ІІ р.а. у 2016 р. (доповідач — Шайнюк Ю.Ч. - заступник директора з питань ЗНО та моніторингу якості освіти Тернопільського ОКІПО); правове забезпечення освіти в Україні (парламентські слухання 09.12.2015р.) - доповідач Пилипишин С.І. (директор ВП НУБіП України “Бережанський агротехнічний коледж”); інформація щодо законопроекту Закону України “Про професійну освіту” та Закону України “Про освіту” - доповідач Калушка В.П. - голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області.
Серйозне занепокоєння директорів викликає на сьогодні і передача ВНЗ І-ІІ р.а. на місцеві бюджети.
Цього ж дня відбувся і проект «Сова — 2015».
Кажуть, що у кожної людини є свій «Зірковий час». Той  чудовий момент у житті, коли доля каже: «Даю тобі шанс, доведи на що ти здатен!». Таким «Зоряним часом» для багатьох наших викладачів та студентів стала участь у проекті «Сова - 2015».
17 грудня 2015р. відбулася церемонія нагородження переможців цього проекту. Усього на святі було представлено 10 номінацій.   В сценарії церемонії передбачені численні фрагменти та сюжети життя коледжу. Цієї престижної премії удостоїлись справжні викладачі, які за покликом серця присвятили себе чи не найважливішій у їхньому житті справі – «навчанню та виховання підростаючого покоління».
Калейдоскоп позитивних емоцій отримали директори ВНЗ I-II рівнів акредитації Тернопільщини, адміністрація міста Бережани, студенти та переможці, які на мить відчули себе на вершині Олімпу.
Вечір зачаровував глядачів своєю загадковістю. Легка музика, викладачі та студенти у вечірньому вбранні, в повітрі витає дух Різдва,  а в серцях - віра в чудеса.
Пилипишин С.І. - директор
ВП НУБіП України

“Бережанський агротехнічний коледж” 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook