Зустріч з працівником поліції

11 листопада 2015 року
    11 листопада 2015 року в коледжі відбулася виховна година для студентів на тему: «Безпека на дорозі – запорука кожного із нас», за участю інспектора сектору Бережанського відділу поліції в Тернопільській області старшим лейтенантом поліції Соломоном В.С.
    В ході бесіди студентам було роз’яснено правила поведінки при зустрічі з працівником поліції. Адже досить часто водії та пішоходи не знають, як поводитися при зустрічі з працівником поліції. Також наголосив на важливості дотримання правил дорожнього руху у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Зауважив, якщо вас зупиняє будь-який працівник поліції, потрібно обов'язково зупинитись із дотриманням правил дорожнього руху (ПДР).
    Інспектору рекомендовано зупиняти транспортні засоби за наявності ознак правопорушення. Наказ МВС № 111 від 27.03.2009 року, який затверджує інструкцію з діяльності підрозділів ДПС ДАІ МВС України.

    Також студенти мали змогу задавати інспектору свої запитання, на що отримали обґрунтовані відповіді, адже основним напрямком боротьби з правопорушеннями є їх профілактика. «Хороший законодавець не стільки турбується про покарання за правопорушення, скільки про попередження правопорушень». 

Викладачі ПДР Гаховський В.Т., Леськів М.С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook