Чергове засідання педагогічної ради

5 листопада 2015 року
     5 листопада відбулося чергове засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу. Голова педради Пилипишин С.І. почала свій виступ із вітання ювілярки Лазар Г.П. та вручення грамот за сумлінну роботу від Тернопільського обласного департаменту освіти Лещишин О.М. і Лещуку В.І. 
     Аналізуючи роботу коледжу за жовтень, директор високо оцінила здобутки колективу, адже впродовж місяця викладачі й студенти взяли участь у 16 заходах, серед яких участь у міжнародних.
 
     Другим питанням порядку денного став звіт про роботу відділення  обслуговування комп’ютерних систем та мереж і електрифікації сільського господарства завідувача Михайлишин М.С.
     Про результати проведення контрольних робіт на зріз шкільних знань та результати проведення контрольних робіт на зріз залишкових знань літньої екзаменаційної сесії студентами відділення        Михайлишин М. С. доповідала завідувач навчально-методичної лабораторії  Бойко О.І.
 
     Про зміст, структуру та якість НМК викладачів циклових комісій спеціальних електричних дисциплін і фізико-математичних дисциплін та готовність комплексів до роботи на платформі Moodle доповідав заступник директора з навчальної роботи Калатало О. В.
     Упродовж засідання розглянуто й рекомендовано до подальшого погодження і впровадження в роботу вузу ряд нормативних документів, а саме: «Положення про ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»; «Положення про оплату праці у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»; «Положення про надання платних освітніх послуг ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».
 
    Юрчишин Н.І. підготувала аналіз діяльності та перспектив розвитку циклової комісії механізації сільського господарства та автомобільного транспорту згідно з програмою «Голосіївська ініціатива - 2020». З проведеної роботи виділили проведення бінарних занять і роботу щодо ремонту обладнання в лабораторії діагностики автомобілів.
 
Секретар педагогічної ради Зборівська О.М.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook