"Педагогічні світанки"

21 жовтня 2015 року

    В Бережанському коледжі розпочала свою роботу Школа молодого педагога «Педагогічний світанок». Заняття у Школі будуть присвячені найактуальнішим проблемам організації навчального процесу, формуванню творчої активності, розвитку освіти молодого педагога та зростанню його авторитету.

 
   21 жовтня 2015 року відбулося перше святкове засідання Школи, яке організували і провели завідувач навчально-методичної лабораторії Бойко Олександра Іванівна та методист лабораторії Дмитрів Ірина Василівна.
 
   Молоді викладачі Линник Галина Василівна, Матвіїв Іванна Василівна, Катериняк Мар’яна Петрівна, які стали слухачами першого рівня Школи, в цікавій та оригінальній формі розповіли про себе, про свої перші кроки на педагогічній ниві.
 
   «Учитель готується до гарного уроку все життя». Саме ці слова  В.Сухомлинського стали девізом для слухачів Школи. Першою звернулась до молодих спеціалістів з привітальним словом директор коледжу Пилипишин Світлана Ігорівна. Вона зазначила, що нові зміни в освітньому процесі вимагають і нових змін у проведенні занять, володіння сучасними педагогічними технологіями. Заступник директора з навчальної роботи Олег Васильович Калатало згадав про свої перші нелегкі кроки у професії і вручив молодим спеціалістам Пам’ятки педагога.
 
   Привітали створення Школи і гості коледжу, які були присутні на святі: Макух Ольга Іванівна, завідувач науково-методичної лабораторії ВП НУБіП «Бережанський агротехнічний інститут» та ветеран педагогічної ниви, досвідчений педагог Карабаник Володимир Іванович, який вручив молодим педагогам Скриньки досвіду, які вони мають постійно поповнювати, збагачувати значущим і корисним.
 
   Про формування потреби в безперервній самоосвіті, пошуки нових шляхів в організації навчальних занять розповіли молодим педагогам їх наставники: Ковальська Людмила Володимирівна, Лазар Галина Петрівна, Орейда Віра Михайлівна.
 
   Тож творчих вам злетів, натхнення, здоров'я і безмежної любов, дорогі наші педагоги.
 
Візьміть чашу терпіння,
Налийте туди повне серце любові,
Вкиньте дві пригоршні щедрості,
Хлюпніть туди ж гумору,
Посипте добром,
Додайте якомога більше віри,
І все це перемішайте.
Потім намажте на шматок відпущеного вам життя І пропонуйте всім, кого зустрінете на своєму шляху.
 
   Приємного вам апетиту, шановні колеги! Апетиту до викладацької праці та творчості!
 
Завідувач навчально-методичної лабораторії
Бойко Олександра Іванівна,

 методист лабораторії Дмитрів Ірина Василівна


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook