Cемінар з питань національно-патріотичного виховання молоді

12 жовтня 2015 року

      За ініціативи Міністерства освіти і науки України, Науково-методичного центру «Агроосвіта» та Уманського національного університету садівництва на базі Уманського НУС 12-13 жовтня відбувся семінар проректорів з науково-педагогічної та виховної роботи, заступників директорів з виховної роботи та членів Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних вищих навчальних закладів на тему «Неперервна освіта – фундамент усвідомлення національних цінностей українського народу в умовах глобалізаційних процесів». Від нашого коледжу серед запрошених були Процик Г.В. – заступник директора з виховної роботи, Лещук В.І. – голова профспілкової організації студентів, Куца С.І. – викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін, Гаховський В.Т. – завідувач циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизни.

 

Відкрила семінар в.о. обов’язки директора ДУ ТМЦ «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, подякувала господарям знаного навчального закладу за теплий прийом. Тетяна Дем’янівна у своєму виступі торкнулася проблем аграрного сектора, функціонування якого неможливе без якісно підготовлених фахівців, та акцентувала увагу на сучасній концепції розвитку аграрного сектора.

 

З вітальним словом до учасників семінару звернулася ректор Уманського НУС, професор Олена Непочатенко, яка розповіла про витоки славної історії навчального закладу, відмітила, що пріоритетною, поряд із навчальною та науковою, є виховна робота, спрямована на реалізацію патріотичного виховання.
    На семінарі, в якому взяли участь близько 90 осіб, відбулося  обговорення й презентація проекту загальнодержавної програми військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді України і військово-спортивної гри «Хортинг-патріот», обмін  досвідом щодо реалізації концепції національно-патріотичного виховання. Та ряд інших питань, щодо роботи студентських колективів у напрямку національно-патріотичного виховання.
Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Куца С.І.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook