Про хід виборів голови студентської організації у шостому навчальному корпусі

28 жовтня 2015 року

     28 жовтня проходять вибори голови студентської організації НУБіП України. Організатори заходу закріпили за кожним факультетом свою виборчу дільницю. Землевпорядники та юристи географічно розташовані по вулиці Васильківській, тож і голосують у своєму корпусі. Відповідальною за виборчу дільницю у навчальному корпусі №6 є студентка юридичного факультету - Катерина Соболєва.

 

     Виборча дільниця, яка розташована в аудиторії 222 навчального корпусу №6 свою роботу почала за графіком восьмій годині ранку. Напередодні були встановлені урни та кабінки для таємного голосування, а деканами затверджені списки студентів денної форми навчання. Біля входу в аудиторії розміщені плакати з основною інформацією про кандидатів на пост Голови студентської організації НУБіП України.

     Вибори проходять жваво. Вже в обід за попередніми підрахунками свій голос віддало близько половини студентів обох факультетів. За порядком на виборчій дільниці слідкують наставники академічних груп та представники студентських організацій.

     

     Дільниця припинить свою роботу о 18-00. Далі почнеться підрахунок голосів. З нетерпінням чекаємо на результати. І хай переможе найдостойніший!

Наталія Мединська, Олена Улютіна
заступники деканів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook