Гуманітарно-педагогічний факультет продовжує профорієнтаційну роботу

25 червня 2015 року

     Декан гуманітарно-педагогічного факультету професор Шинкарук В.Д. разом із Радою роботодавців організував зустріч із батьками майбутніх абітурієнтів, яка відбулася 24 червня.
    Василь Шинкарук розповів про структуру університету, переваги навчання в НУБіП, про цікаві заходи, що відбувалися в університеті та на факультеті.
     Від ради роботодавців перед батьками абітурієнтів виступив Олег Балагура, директор ДПДГ «Шевченківське», який закцентував на тому, що створена цьогоріч рада роботодавців активно долучалася до вдосконалення навчальних планів, розширення кількості баз практик, а також зауважив, що студенти гуманітарно-педагогічного факультету проходили виробничу практику на базах, наданих членами ради роботодавців. Важливо, що на цій зустрічі були присутні всі члени ради роботодавців.

       Студентська рада спроектувала відеоролик про факультет, а також розповіла про своє цікаве студентське життя.
    Батьки абітурієнтів із цікавістю слухали виступи декана гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарука В.Д., Балагури О.В. і членів студентської ради, після чого поставили низку уточнювальних питань. Про особливості навчання на факультеті загал проінформувала заступник декана Світлана Харченко. Спеціальності і напрями підготовки «Педагогіка вищої школи», «Соціальна педагогіка» представив заступник декана Ігор Буцик, «Управління навчальними закладами» та «Освітні вимірювання» - Людмила Білан, «Філологія. Переклад» - Оксана Іванова.

     Для гостей були відкриті наукові лабораторії, навчальні аудиторії, кафедри, кабінети, а також спрезентовано наукові та навчально – методичні праці професорсько – викладацького складу.
     Після зустрічі батькам проведено невеличку екскурсію територією університету.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook