Ярмарок вакансій на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму

12 листопада 2024 року
Вже третій рік поспіль Україна живе в умовах воєнного стану. Дана ситуація привела до кадрового дефіциту у різних сферах економічної діяльності. Не обійшла осторонь і готельно-ресторанний та туристичний бізнес. Разом з тим, індустрія гостинності демонструє стійкість і здатність повертатися в норму після глобальних криз. Тому, нині актуальною є потреба бізнесу у молодих фахівцях, які адаптовані до роботи в умовах війни, вміння застосовувати інноваційні цифрові технології, мати здібності комунікувати зі споживачами та колегами, а також соціалізуватись.
08 листопада 2024 рокукафедрою готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму проведено Ярмарок вакансій із залученням представників готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, партнерів кафедри та членів Ради роботодавців. Серед учасників з боку роботодавців у заході брали участь:
  1. Олександр Чорний — власник Школи готельного бізнесу Smart Educanion;
  2. Надія Котляр — менеджерка з підбору персоналу у готелі 11 Mirrors;
  3. Юлія Благодаренко — Сучасна київська академія ресторанного бізнесу;
  4. Віктор Зінченко — директор ТОВ Туристична фірма «Супутник»;
  5. Антоніна Форостяна — директор з персоналу Готелю Hilton Kyiv, м. Київ;
  6. Дарина Григорчук — виконавчий директор асоціації готельних об’єднань та готелів міст України;
  7. Марія Калюжна — директорка ресторану ТОВ «Софія-2020», керівник ресторану Garden;
  8. Олена Бойко — директорка ТОВ «Тревел Профешнл Груп».
Здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанний бізнес», «Туризм» та «Міжнародний туристичний бізнес» познайомились з найкращими практиками діяльності підприємств, існуючими у них вакансіями та досвідом професійного розвитку і побудови кар’єри.
Студентам було презентовано проєкт Сучасної Київської Академії Ресторанного Бізнесу та запрошено для проходження стажування у рамках реалізації неформальної освіти. Стажистам буде надано підтримку щодо працевлаштування у відомих українських рестораторів.
 
Про особливості формування навичок Soft та Hard Skills, забезпечення комунікаційних, індивідуальних та управлінських якостей, необхідності їх постійного розвитку для забезпечення конкурентоспроможності на ринку праці розповіли учасники заходу. Питання, які задавали здобувачі, свідчать про зацікавленість до можливостей майбутнього працевлаштування.
Організатори заходу та здобувачі висловлюють вдячність стейкхолдерам та мають надію на подальшу співпрацю!
 
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри

готельно-ресторанної справи та туризму 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook