Відкрита лекція на тему: Регулювання сфери якості та безпечності аграрної сировини та харчових продуктів
Відкрита лекція на тему: Регулювання сфери якості та безпечності аграрної сировини та харчових продуктів
30 жовтня 2024 року
2 листопада 2024 року на 2 парі для студентів 1 року навчання (спеціальності 175 Інформаційно - вимірювальні технології, освітньої програми Якість, стандартизація та сертифікація) відбудеться відкрита лекція на тему: РЕГУЛЮВАННЯ СФЕРИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ АГРАРНОЇ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ .
Лектор: к.т.н., провідний фахівець з якості та регуляторних питань ДП КК Рошен Міклашевська Ю.Б.
Посилання на зум конференцію https://us04web.zoom.us/j/4227303605?pwd=czJyM2RzSVhlV0ZtOFFQaXBoZVhrZz09
Запрошуємо співробітників кафедри, студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та зацікавлених осіб