Відкрита зустріч із членами експертної групи в рамках акредитаційного візиту ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ID 24678)

28 жовтня 2024, 16:00

Шановні науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти,
роботодавці та стейкхолдери!

Запрошуємо Вас прийняти участь у відкритій онлайн-зустрічі, присвяченій акредитації освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ID 24678) освітнього ступеня «Магістр».

Зустріч відбудеться у понеділок, 28 жовтня, початок о 1600.

Посилання на конференцію в Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/74600603934?pwd=CmpBY4aTSo5oui8SaJX1jO1EpivbYd.1

Ідентифікатор конференції: 746 0060 3934
Пароль: 2024

Анна ЛИХАЧ,
гарант ОПП Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook