Стажування викладачів кафедри фінансів і кредиту

15 червня 2015 року

Викладачі кафедри фінансів і кредиту Титарчук І.М та Негода Ю.В. пройшли стажування в Університеті Інформатики (WSIiU - Лодзь, Польща) на тему "Сучасний університет - проектний підхід до організації роботи відповідно до положень європейських кваліфікаційних рамок". Європейські кваліфікаційні рамки – це рамка кваліфікацій європейського простору вищої освіти та Європейська рамка кваліфікацій для навчання впродовж життя (Lifelong Learning Programme).

 

 

Програма стажування передбачала 108 годин (72 години лекційних та практичних занять і 36 годин самостійної роботи). В рамках стажування було підписано двосторонню угоду про співробітництво між Університетом інформатики (WSIiU) та Національним університетом біоресурсів і природокористування України (НУБіП).
Під час екскурсії університетом було відвідано Бізнес інкубатор, що займається розвитком інноваційних стартапів та бізнес ідей студентів та викладачів. Також учасників стажування ознайомили із роботою «Bureau careers», що займається працевлаштуванням, практикою, стажуванням та перекваліфікацією студентів та викладачів університету.
Стажування передбачало розгляд питань практичної реалізації в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів і викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності.

 

Усі учасники отримали підтверджувальні сертифікати про проходження стажування.

Титарчук І.М.
к.е.н., доцент кафедри фінансів і кредиту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook