Ph.D. Засідання приймальної комісії та допуск вступників до складання вступних випробувань

26 серпня 2024 року
У День Державного прапора 23 серпня під головуванням ректора університету Вадима Анатолійовича Ткачука відбулось засідання приймальної комісії щодо допуску вступників до участі в конкурсному відборі та складання вступних випробувань для вступу на навчання до аспірантури.

Першочергово ректор зосередив увагу всіх членів комісії на важливості об’єктивного оцінювання кожного вступника до аспірантури, а також необхідності дотримання правил поводження під час повітряної тривоги під час проведення вступних випробувань.

Щодо абітурієнтів аспірантури НУБіП України доповіла проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксана Леонідівна Тонха. Вона засередила увагу на важливості допуску до складання вступних екзаменів лише тих осіб, котрі стоять на військовому обліку, своєчасно оновили свої персональні дані та були погоджені начальником підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України Геннадієм Миколайовичем Ржевським.

 

На завершення завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко зосередив увагу приймальної комісії на загальній кількості поданих заяв відповідно до спеціальностей, а також на особливостях формування підсумкового конкурсного балу. Він також відзначив, що вступні випробування проходитимуть впродовж 24 – 27 серпня в очному форматі (згідно поданого ННІ/факультетами розкладу). Наразі всі вступники проінформовані щодо часу та місця проведення екзаменів та активно комунікують з відділом аспірантури у попередньо сформованих вайбер групах.

Загалом станом на кінець приймальної комісії було опрацьовано майже триста дев’яносто заяв від бажаючих вступити на третій освітньо-науковий ступінь доктора філософії. Лише в останній день прийому було зареєстровано більше 60-ти заяв від вступників.

 

За підтримки ректорату відділом аспірантури постійно здійснюється контроль за ходом вступної кампанії, щоденно надаються консультації та необхідний інформаційний супровід. Завдяки налагодженій системі комунікації за допомогою інтернет застосунків вчасно надаються кваліфіковані відповіді на запити вступників.

 Щиро бажаємо всім абітурієнтам аспірантури успішного складання
вступних випробувань!

 

Надія Міняйло,
заступниця завідувача
відділу аспірантури

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook