Ph.D. Перший крок до аспірантури: Назарій Білько – вступник на спеціальність «ТВППТ»

28 липня 2024 року
Відповідно до затверджених «Правил прийому на навчання до аспірантури НУБіП України в 2024 році» з 22 липня відділом аспірантури здійснюється прийом документів від вступників для здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Першим серед подавачів документів для проходження вступних випробувань став Білько Назарій – випускник магістратури НУБіП України зі спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

  • Вітаємо! Назарію, що спонукало Вас обрати саме спеціальність «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП України?

— Мій професійний шлях тісно пов'язаний з бджільництвом. Вперше дізнався про університет у 2015 році і з того часу чітко зрозумів, що буду навчатися в НУБіП України. Після закінчення 11 класу, без вагань обрав і вступив до факультету тваринництва та водних біоресурсів, на базі якого успішно закінчив бакалаврат і магістратуру. Отримані знання стали міцною основою для моєї кар'єри.

https://www.youtube.com/channel/UC8VjZdeYwTAyj5VksK5ImWQ
https://www.instagram.com/beekeeper_of_ukraine/

  • Чому Ви вирішили вступати на навчання в аспірантурі?

— У мене не виникло проблем із тим, як продовжити свою професійну діяльність. Я успішно розвиваю власну пасіку, що налічує близько 100 бджолиних сімей; заснував свій бренд і відкрив кілька магазинів бджільництва. Все це завдяки роботі з бджолами.
Але настають моменти, коли необхідно професійно зростати. Для себе я визначив 2 напрямки розвитку:

  • медійна діяльність у галузі бджільництва;
  • вступ до аспірантури та проведення досліджень.

  • Чи визначились Ви у майбутньому напрямі наукових досліджень?

— Уся моя робота спрямована на особистісний розвиток та розвиток галузі бджільництва. Завдяки університету та факультету я маю можливість піднятися на рівень вище. Окрема подяка Збройним Силам України, за можливість продовжувати у такий непростий час розвиток науки.

  • Дякуємо за розмову та бажаємо успіхів у складанні вступних випробувань!

Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook