ТВОРИ ДОБРО

19 травня 2015 року

      16 травня 2015 року громадською спілкою «Всеукраїнська рада молодіжних та дитячих громадських організацій «Український молодіжний форум» проводилась всеукраїнська акція «День добра» приурочена до Дня Європи. Акція пройшла під гаслом «Створи радість – зроби добро».
Акцію «Створи радість – зроби добро» підтримали працівники наукової бібліотеки Бережанського агротехнічного інституту, працівники бібліотеки Бережанського агротехнічного коледжу та відділ гуманітарної освіти, виховання та студентських справ Бережанського агротехнічного інституту. У читальному залі бібліотеки відкрита книжкова виставка-перегляд «Світом править добро» яка розкриває тему добра у Біблії, та у творчості Т.Шевченка, Л.Українки, І.Франка.

      Експозиція широко представлена виданнями духовної та сакральної літератури з приватної колекції Володимира Зайчука завідувача відділу гуманітарної освіти, виховання та студентських справ.

      Для читачів, які шукають ключ до пізнання вічних істин через вивчення Святого Письма, підготовлений бібліографічний огляд літератури «Я вірю в силу доброти».


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook