ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ

19 травня 2015 року

"Справжній економіст, знавець своєї

справи, повинен бути наділений

різноманітними обдаруваннями —

певною мірою він повинен бути

математиком, істориком, державним

діячем, філософом... Він повинен

вивчати сучасність у світлі минулого

— заради майбутнього "

ДЖ. М. Кейнс

     На базі коледжу відбулося засідання обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.
     В засіданні методоб'єднання взяло участь більше 20 викладачів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.
     З привітальним словом звернулася до присутніх директор ВП НУБіП України, к.філол.н., доцент Пилипишин С.І. Присутні заслухали та обговорили доповідь директора на тему «Місце коледжу в сучасному освітньому просторі». У своїй доповіді, з використання мультимедійної техніки, директор охарактеризувала діяльність коледжу та основні проблеми імплементації Закону України «Про вищу освіту».
     Завідувач відділення економіки та прикладної екології Рапіцький Т.І. у доповіді на тему «Роль економічних дисциплін в навчально-виховному процесі» підняв проблему формування не лише професійних компетенцій майбутніх фахівців, а й формування економічного світогляду особистості, впевненості у власних силах; розвиток здібностей до самореалізації, самоосвіти, саморозвитку.
     Завідувач методичного кабінету Лещишин О.М. ознайомила присутніх з методичними підходами до вивчення соціально-економічних дисциплін за допомогою імітаційних ігор та навчальних проектів. Викладачі жваво обговорювали можливості використання ігрових методів навчання та ділилися власним досвідом.
     Після закінчення теоретичної частини учасники методоб'єднання ознайомилися з матеріально-технічною базою ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» та відвідали урочистості присвячені Дню Матері, який організувала заступник директора з виховної роботи Процик Г.В.
     Після зворушливих слів привітань на адресу матерів, виступів, вокальних та поетичних номерів учасники ознайомилися з практичним застосуванням ігрових методів навчання на відкритому занятті з «Основ економічної теорії» викладача вищої категорії Андрусяка О.Б.
     На підведенні підсумків роботи Дудар Ігор Антонович, викладач-методист Гусятинського коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя, відмінник освіти України, голова обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії відмітив високий рівень організації та проведення засідання і побажав учасникам подальших успіхів на освітянській ниві.  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook