Катерина Носар та Анна Лайчук обирають навчання за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування»

8 липня 2024 року

Випускниці факультету аграрного менеджменту освітньо-професійної програми «Менеджмент» Катерина Носар та Анна Лайчук обирають для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти освітньо-професійну програму «Менеджмент організацій і адміністрування».

— Чому Ви обрали саме НУБіП України для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти?
На запитання відповіла Катерина.

— Закінчивши школу, я чітко розуміла, що хочу навчатися на спеціальності «Менеджмент». Вибір упав саме на Національний університет біоресурсів і природокористування України, оскільки було досить багато приємних відгуків від знайомих, друзів, які рекомендували цей університет для навчання. Закінчивши перший (бакалаврський) рівень вищої освіти за даною спеціальністю, зрозуміла, що хочу далі продовжувати навчатися на другому (магістерському) рівні вищої освіти. НУБіП України є одним з найпрестижніших аграрних університетів України, що має багаторічну історію та бездоганну репутацію. Це дає мені впевненість у тому, що я отримаю якісну освіту та знання, які високо цінуються роботодавцями.
НУБіП України має тісні зв’язки з університетами й організаціями по всьому світу. Навчання у Німеччині за програмою Ерасмус+ дало мені можливість розширити свій кругозір, отримати нові досвід і знання, знайти нових друзів, а також налагодити міжнародні контакти.
— Чому Ви обрали саме освітньо-професійну програму «Менеджмент організацій і адміністрування»?
На запитання відповіла Анна

— Освітньо-професійна програма «Менеджмент організацій і адміністрування» допомагає отримати необхідні знання та досвід для просування кар’єрними сходами і обіймання керівних посад.
Мене захоплює процес управління людьми, ресурсами та проєктами для досягнення спільних цілей. Вивчення принципів менеджменту, стратегічного планування, прийняття рішень та мотивації персоналу дає мені можливість не лише ефективно керувати людьми, але й сприяти розвитку та процвітанню організації. Менеджери завжди затребувані на ринку праці, адже будь-яка організація потребує кваліфікованого управління. Отримавши диплом за цією спеціальністю, я можу бути впевненою, що матиму багато можливостей для працевлаштування та зможу побудувати успішну кар’єру.

— Які у Вас уподобання та інтереси?
На поставлене запитання відповіла Катерина.

— Сьогодні я прагну досягти успіху в динамічному середовищі, де зможу використовувати свої організаторські, комунікативні та лідерські здібності. Отримавши знання та навички у сфері менеджменту, зможу претендувати на посади керівника в різних сферах діяльності, наприклад, у виробництві, торгівлі, державному управлінні або некомерційному секторі. Я вважаю, що володію багатьма якостями, які необхідні для успішного менеджера: я відповідальна, організована, вмію ефективно розподіляти час та пріоритети, маю аналітичні здібності, вмію приймати рішення, мотивувати людей і вести за собою команду.
— Які загалом у Вас плани на майбутнє?
На запитання дали відповідь Анна та Катерина разом.

— Найголовніша наша мрія – це перемога України, яка зараз героїчно відстоює свою незалежність у боротьбі з російською окупацією. На жаль, обставини, які склалися, внесли свої корективи у життя кожного українця.
Тому у наших планах здобути повну вищу освіту, розвивати свої навички управління, використовувати свої знання та досвід, який ми отримали під час навчання, та працювати на користь України і гордо нести звання українок!

 

— Дякую Вам, Катерино та Анно, за розмову. Бажаю успіхів у навчанні та досягнення всіх поставлених цілей!

 

Розмовляла Оксана Миколаївна Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook