Кафедра іноземної філології і перекладу: розширюємо співпрацю з Німеччиною

10 липня 2024 року
Кафедра іноземної філології і перекладу є випусковою кафедрою, яка здійснює підготовку філологів і на бакалаврському, і на магістерському рівні. Дедалі більшої популярності серед абітурієнтів набувають освітні програми «Англійська мова та друга іноземна» і «Німецька мова та друга іноземна». Крім тих, хто обрав німецьку мову як першу, більшість філологів вивчає її як другу іноземну мову. Тому важливою є співпраця з університетами, установами і організаціями Федеративної Республіки Німеччина, адже це означає, що студенти отримають можливості для вивчення німецької мови у спілкуванні з її носіями.
 
На запрошення Асоціації німецької мови завідувачка кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна взяла участь у міжнародній конференції, яка проходила у Дортмунді, з виступами на пленарному і секційному засіданнях.
 
Асоціація німецької мови поставила собі мету підтримувати і популяризувати німецьку мову. Мова та культура повинні бути збережені для майбутніх поколінь як надійний засіб індивідуального та соціального розуміння та як ефективний засіб вираження наукового мислення і мислення, спрямованого на вирішення проблем. Спираючись на це розуміння мови, науковці з різних країн провели також робочі зустрічі щодо підготовки можливих проєктів.
 
Світлана Амеліна,
завідувачка кафедри іноземної філології
і перекладу

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook