Даруємо радість дітям з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

1 червня 2024 року

 

31 травня 2024 року студенти ННІ неперервної освіти і туризму НУБІП за сприяння кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва мали нагоду прийняти участь у святкових заходах до Дня захисту дітей в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ» Міністерства охорони здоров'я України.
 
Голова Сенату студентської організації ННІ неперервної освіти і туризму Олена Сіленко разом з її членами (студентки 2 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування»Яна Бабич, Аліна Омельченко) та представниками студентського профбюро ННІ неперервної освіти і туризму (студенти 1 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування»Денис Бурдюжа, Ігор Вербицький та Олексій Шевченко) залюбки погодилися бути залученими до організації дитячого свята для маленьких відвідувачів поліклініки НДСЛ «ОХМАТДИТ».
 

У програмі заходу були передбачені різноманітні майстер-класи для малечі («Дерево життя» – плетіння витинанок, ляльки-мотанки; орігамі та складання журавликів для воїнів ЗСУ від діток-пацієнтів; кулінарне мистецтво – виготовлення діточками тістечок та їх індивідуальне декорування; техніки Петриківського розпису, гратаж тощо). Почесна місія наших студентів полягала в тому, щоб організувати веселу руханку та різноманітні конкурси для малечі у якості казкових героїв. Мабуть не варто писати про те, наскільки важливо у цей трагічний для України час викликати дитячу посмішку і хоч на мить зробити так, щоб дитячий (а не дорослий) погляд на життя пронизував їх оченята.
 

Наші студенти на мить перетворилися на чарівників, які були в змозі подарувати гарний настрій, радість, посмішки і надію на мирне життя. Цікаво було спостерігати, що майбутні державотворці Оленка, Яна, Аліна, Денис, Ігор і Олексій, виконуючи ролі казкових героїв, ніби і самі повернулися в дитинство, щиро сміючись і граючись з малечою.
Приймаючи участь в таких заходах, розумієш, що найбільшим скарбом матері є її діти, а майбутнє держави залежить від здоров’я та освіченості нащадків. Саме ці два ціннісні орієнтири об’єдналися в єдину місію вказаного заходу.
 

«Мамо, а на війні ж не тільки вмирають люди, а й народжуються теж? А що робитиме немовля, якщо на його маму впаде бомба?» – слова п’ятирічного Сашка Любиш-Кірдей. Нехай страшне сьогодення, коли у дітей виникають такі думки, стане незгаданим страшним спомином, який ніколи не повторюватиметься у їх спогадах.
Ми, дорослі, маємо зробити все у власному житті, щоб навколишній світ був мирним, барвистим і безпечним, саме таким, як бачать його очі наших дітей.
 

 

Кафедра публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Національного університету біоресурсів та природокористування висловлює щиру повагу старшій сестрі медичної реєстратури КДП НДСЛ «Охматдит» МОЗ України Галині Дмитрівні Рижак за запрошення наших студентів прийняти участь у святковому заході, подарунки та плідну співпрацю!
 
Оксана Євсюкова,
доктор наук з державного управління,
професор кафедри  публічного управління, менеджменту
інноваційної діяльності та дорадництва,
куратор академічної групи студентів 2 курсу
спеціальності «Публічне управління та адміністрування»
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook